octombrie 19, 2007

Muslim ori Anti-Muslim?


La data de 11/09/2001 USA suferea o mare pierdere politica, financiara si sociala, cativa baieti musulmani, de origine araba, au atentat asupra turnurilor WTC din New York City, asupra Pentagonului si a Capitoliului. Primele 3, adica cele doua turnuri si Pentagonul fusesera lovite foarte tactic, iar ca rezultat New Yorkul a fost invaluit intr-un strat de fum, praf si urlete; Pentagonul nu a putut fi stins decat dupa cateva zile.
Aceasta este descrierea scurta a celor intamplate acu' 6 ani, parca ma vad in fata televizorului, crezand ca e un film americanesc, wrong, era Al Qaeda Production. Toti tin minte imaginile difuzate de CNN in toata lumea, preluate de toate televiziunile locale. Toti terifiati, cu gandul la arabii care au avut curaj sa se puna cu americanii, caci de fapt asta e esentialul.
Din 1950 si pana acum, nimeni nu a incercat sa protesteze cu arma impotriva americanilor, la ei acasa, caci in afara de Honolulu americanii nu au luptat pe teritoriul USA, pentru ca nimeni nu putea sa ajunga la ei.
Din anii '90 cele doua super-p#*$ imperialiste(USA si R'USA), care intra si uita sa plece, s-au trezit cu o amenintare la care nu prea fac fata nicidecum: terorismul; el devine arma eficienta a celor colonizati cu forta. Pe musulmani i-a ajutat credinta, liderii au manipulat textele mohamedane, facand din super-USA un inamic coranic.
Privind la actiunile americanilor, imi aduc aminte de Germania interbelica, care avea interdictii sa se inarmeze, dar care era o super-putere si nimieni nu spunea nimic, asa cum e cu SUA. Agresiunea persista, nu mai are rost sa revin la Vietnam, Coreea, Afganistanul anilor 80, Africa, America Centrala si de Sud, americanii sunt peste tot, in numele pacii, pentru noua ordine mondiala.
Razboiul in numele pacii continua, sic, pace cu armele in mana si oameni putreziti. Or fi inumani musulmanii, care s-au ridicat impotriva americanilor, fanatici, dar au fost cei mai curajosi sa nu urmeze nici un tel mercantilist, sa duca la capat o cauza care depaseste cotatiile dolarului, cu toate insemnele lui masonice.
Mi-e mila de oamenii care au murit la WTC in 2001, poate ca ei nici nu l-au votat pe Bush, si chiar daca il votau nu trebuiau sa moara.
Aristotel prefera o pace nedreapta in locul unui razboi drept, noi oare ce preferam? dupa ce am vazut ca in Irak nu exista bomba atomica, dupa ce o sa vedem ca nici Iranul nu are, etc?

Niciun comentariu: