februarie 12, 2008

Valentine's preview

Trendu-i trend, aşa că profiturile or să fie iarăşi pe măsură pentru 14 februarie, cluburi, târguri, cafenele, pizzerii, etcetera-uri.
Cei care-s mai deştepţi îşi burduşesc buzunarele după tot felul de giumbuşlucuri vândute, iar terchea-berchea scapă de câteva zeci de roni din buzunar, poate chiar sute; na, gagica trebuie bucurată, că doar tre să-i arăţi că o apreciezi şi că dragostea ta poate să se mai materializeze din când în când, şi să-i încălzească sufleţelul, s-a săturat doar de vorbe.
Fiecare se străduieşte în fel şi chip, să fie mai original domle, să lase gura căscată la prietena lui drăgălaşă.
Varianta Pepsi m-a lăsat pe mine cu gura căscată de plăcere, sugestii bune pentru sărbători nu e uşor să găseşti la colţ de stradă.
Pregăteşte-i ceva acasă, dacă vrei să arzi, ar fi indicat sa dai foc la nişte lumânări...mai multă atenţie la printul Pepsi Max, definitiv mai bun decât fabrica de fericire de la Coca-Cola, ba chiar e şi bine targetat.

5 comentarii:

Unknown spunea...

pashka trebuia sa-i pui deam toate tagurile din lista ta de etichete :))

Anonim spunea...

daca n-ar fi ziua asta a indragostitilor masculii nu ar avea ocazia sa se revanseze pt cine stie ce magarii au facut si sa ramana si cu orgoliul cat de cat intact... gandeste-te ca acum isi scot parleala pt tot anul, pt toate tampeniile pe care le fac. Eu cred ca oricum baietii sunt cei mai avantajati de ziua asta chiar daca nu recunosc.Cumpara la "iubita" una bucata cadou cu cat mai multe inimioare daca se poate si e de ajuns pt o perioada lunga de timp..

Unknown spunea...

@spio: altceva mai inteligent nu a putut sa produca cerebelul? :))
@marriah: dar fetele cand isi scot parleala?

Laura spunea...

da eu nu am nimic de-a face cu aceasta sarbatoare si nici macar cadou nu vreau:)) asta ca sa nu se revanseze o data si pt mai mult timp( Cum zicea Marriah) si -apoi...O zi a dragostei e aleasa de cei indragostiti si poate fi mai mult de UNA, asta e doar oficiala ( Hai...bai , macar , azi sa ma iubesti(sau ibesti:P) Vasea :))

Unknown spunea...

@laura: dar pentru ce sa alegi totusi o zi? parca imi imaginez o zi aleasa dupa nu stiu ce criteriu, ba chiar mai banal decat valentine's.
Comme on, sa fim seriosi, adevarul e ca oamenii se complac in alegerea unor asemenea zile, pentru ca asa e facut omul, daca nu are program atunci e pasibil de dezastru, iar indivizii canta in struna de fraieri pentru ca uita sa-si iubeasca femeia in fiecare zi.