decembrie 06, 2007

Compared to Moldova, is like Riviera, ha ha ha

Primisem recent un link spre un site de propagandă. Pornisem de îndată cu un click pe el, să văd despre ce era vorba, era un site transnistrean. The Tiraspol Times (daţi click de curiozitate).
Se pare că au învăţat şi dictatorii transnistreni că internetul ajută comunicarea, Eh, de acolo puteţi afla cam cât de frumoasă este Transnistria, plus că este şi un link spre pagina
Visit PMR(aka Transnistria). Afli cam cât de bine o duc oamenii, cât de fericiţi sunt cei care trăiesc acolo, şi cât de josnică este politica Moldovei (aka Republica Moldova) faţă de acest colţ de rai, informaţia e la zi, articolele au detalii care duc cu gandul la un jurnalism corect, dar bullshit-ul e atât de puternic că nici nu îţi vine să crezi ce citeşti.
Am dat un screen shot la mai multe detalii din paginile publicaţiei on-line cu pricina, enjoy, sunt detalii interesante, mai ales partea cu "compared to Moldova, this is like Riviera", de precizat: site-urile sunt în engleză, se înţelege clar publicul căruia se adresează iluştrii jurnalişti.

Niciun comentariu: