decembrie 14, 2007

De ce "nu 3 in 1"?

Pentru ca niciodata nu mi-a placut in 3, plus ca cineva decide in prealabil pentru tine de cat lapte si zahar ai nevoie, si iti lasa un gust comunisto-dulceag in gura. Respectati-va diminetile. Nu beti 3 in 1, reclamele sunt mai frumoase decat realitatea.

6 comentarii:

Unknown spunea...

dar daca te gandesti un pic la aspectul comoditatii. se schimba situatia. de exemplu, mie, in dimineata asta frumoasa, nu prea imi ardea sa cumpar o punga de zahar sau pliculetze de zahar, pachet de lapte sau cutiute mici, si cafea la pachet sau la plic. sa vin la birou sa le dozez. asa frumushel, mi-am luat un plic 3 in 1 si gata, problema s-a rezolvat.

Unknown spunea...

stii cum e: unii beau ceai sau cafea dimineata pentru ca au auzit ca asta se face dimineata, altii beau asa ceva pebtru ca le place gustul bun, iar tu esti pre lenes pentru gusturi bune de dimineata.

Anonim spunea...

cafeaua naturala, the best thing in the morning!

Unknown spunea...

ai mai uitat inca un factor, unii beau cafea ca sa se trezeasca, energizeze, indiferent de gust (a nu se intelege, ca bei si pishat, doar ca sa te trezesti). chiar daca toata treaba functioneaza ca un placebo, oricum scopul este acesta.

Unknown spunea...

Coffee rulz, recunosc, in multe cazuri imi place foarte mult cafeaua pentru trezirea pe care mi-o ofera.

Unknown spunea...

da ai incercat sa bei o cafea mai slaba, dar sa te gandesti ca e super tare si ca o sa te trezesti de la ea?
nu stiu de ce am zis asta , asa mi-a venit. eu beu un 3in1 acum.
da noi oarecum facem o reclama pentru 3in1, poate ar fi cazul sa vorbim cu astia de la Nescafe sau Jacobs, sau cu ambii. Tu cu Jacobs eu cu Nescafe si facem un fel de dezbateri pe tema "Care 3in1 e mai bun si mai tare?".