martie 04, 2009

Bitter End Comunist

"daca avem kopkii, di şi dar s nu-i exploatam, mujicu, tu şi cu tătu?
bun, bine, bun, alio!
pune-i cravata la gât, roşie, n-avem cravată? câte-un balon în mână, nu, două, n-avem destule? bun, rămâne un singur balon, dacă nu mai rămân baloane, luaţi de la aşiia care au câte două.
-ai cui sunt eştia doi? ai lui Vasea? nu ştiam că are două fete, hm, dă-i 50 de lei să nu facă gât, 50 pentru fiecare, cheamă-l pe Leoşa să le facă o poză. hai mai repede că tre să mergem şi la monument la Lenin, ne aşteaptă Komsomolu, vor să pună nişte coroane la Tătuca la monument.
-Auzi, aiştea iar mănâncă la câcat ca şi data trecută că partia noastră scade în sondaje, dar las că le arătăm noi şi de data asta. Vanea o terminat dizainu pentru bordu de pe piaţă?
-Încă nu.
-Spunei să rupă buca în patru şi să termine, să nu mai stăi pe odnoklasnişi atâta, eu o să vin să văd şe-o lucrat. Pe eştia cu limba română te rog să nu-i mai văd data viitoare, da şi amu poţi să-i trimiţi k ibeni matiri.
-Marş ţi-am spus, şi n-auzi?
-ia vezi că o ieu hăisa kopkii, da, dă-le câte-o bunboană, de la bucuria, erau acolo în kuliok.
aşa, strânjii pi tăţi şi pe la 7, disară, ne întâlnim pentru planirofka, până mâne tre să fibă gazetele estea a noastre pe tăti gardurile.
La noapti iar nu dornim.
Eh
Leoşa, hai termină cadrele estea cu kopkii, avem treabă
Da lasă-i să stea în ţărnă acolo, că doar is kopkii, bun, mai dăi 50 de lei că văd că fute capu."

stikerele cu secera si ciocanu se dezlipesc greu, aveti nevoie de un obiect dur pentru a le roade cu succes. succes.
Ethos - Logos - Pathos

Un comentariu:

Anonim spunea...

motivational. maladetz. ma apuc de lucru.