martie 10, 2009

amintiri din lagarul lui 8 martie

trag din tigara cu gandul la autobusul care nu mai apare, sunt vreo 20 de minute de cand astept in statie, mda, nu vad nici un rationament sa nu arunc pe jos mucul de tigara, langa picioarele mele e inundatie de chistoace.
trag sa-mi termin tigara, usor usor o iau in directia aia responsabila, cu ecologistii si curatenia publica, sting tigara intr-un scuipat strain, aterizat pe cosul de gunoi, cata precizie, exact pe marginea cosului de gunoi, bravo.
thunderstruck
panou 3*2 care spune "unii rateaza din lipsa de consecventa, votul tau conteaza", in imagine apare un tip care joaca biliard, "genial", intradevar consecventa de a asocia jocul de biliard cu consecventa, consecveaza o consecventa, de cacat poate.
Troleibusul aluneca usor prin oras, drumurile sunt destul de libere, semn ca se drinkuieste la greu de 8 martie, lasa ca se pornesc la noapte prin oras cu masinile, ca au bani, da-i draqului.
Deci in oras e libera circulatia, trag cu ochiul peste geamul curat ca lacrima si vad in fata la opera distractia, femeile consuma ovatii, barbatii mananca la cacat din gura, felicitari, felicitari, sa fii iubita toata viata, fericita, ooo, da, fericita, auzi, fericita, multumesc.
La opera comunistii violeaza multimea cu piesele lui Pavel Stratan, cam ce canta stratan si 8 martie, cu gust as spune, un pic de misoginism nu strica niciodata, ca la carte. totul branduit "Moldova teritoria Liubvi", un votez comunist foarte tipator, iar s-a uscat rezervorul de benzina la stratan, banii nu put a benzina, principiile nu put a moralitate, banu jos si cantam frumos.
Femeile zambesc omagiate banal, sotul care ii rupea buza femeii iubite, pentru nesupunere sentimentala, acum ii spune ca o iubeste si ca femeia e cea mai scumpa pe lume. Unul care se preface ca merge stramb iar vrea bani.
Sarbatorile sunt facute pentru consum, consumati dragii mei, consumati.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Vorbele bune raman intiparite in minte totusi :)

Anonim spunea...

idee buna pentru dezbateri:
utilitatea sarbatorilor nationale/internationale
sunt pentru consum? evident
sunt pentru consolidarea societatii?
oarecum, uneori mai mult dezintegreaza o cultura
in ce masura sunt necesare?
...

Unknown spunea...

@anonim: adevar graita Zarathustra.
@iguana: eu nu sunt impotriva consumului, eu din asta traiesc, daca n-ar fi consumul, eu as da faliment, dar este eminamente importanta constientizarea cacatului si a mixului posibil-probabil.

Anonim spunea...

am devorat ultimele 2 posturi. mai scrie

Unknown spunea...

@octavian: mai citeste

Unknown spunea...

oh ce om! un super blog! o sa mai intru, neaparat! pups! salut totzi!

Victoria Coroban spunea...

Mdaaaa, Pasha. Trag cu scrollul pe blogul tau si imi dau seama ca in ultimul timp mi-am neglijat rau de tot viata virtuala. Noroc ca serverele au memorie buna si pot recupera. Tre sa te trec la bookmarkuri. Te iubesc, Pasha! :P